Oferim servicii de:

constatare

arrowConstatare

Ne deplasam la locatia unde este amplasat echipamentul si identificam rapid si exact care sunt piesele defecte. Ulterior iti expunem costurile de reparatie, iar dupa primirea acceptului de reparatie lucrarea se efectueaza rapid si cu profesionalism.


service image

arrowDepanare

Iti punem la dispozitie echipele noastre de tehnicieni service pentru reparatii ehipamente bucatarie, fast-food, catering, cuptoare covrigarie, utilaje gastronomie si patiserie, camere frigorifice, masini de preparare si multe alte utilaje horeca.

Piesele utilizate sunt importate direct de la furnizorii externi, iar tehnicienii nostrii sunt dispusi oricand sa te ajute.

Lucrarea intreprinsa de echipa noastra de service beneficiaza de garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.
service image2

arrowMentenanta echipamente

Daca doresti sa ai totul sub control si vrei sa elimini surprizele neplacute legate de modul de functionare al echipamentelor de bucatarie, self-service, fast-food, echipamente frig, cuptoare covrigi sau brutarie/patserie, echipamente brutarie sau carmangerie, vitrine si rafturi frigorifice sau orice alt echipament horeca, societatea nostra iti pune la dispozitie optiunea de mentenanta echipamente.

Aceasta consta intr-o interventie periodica asupra echipamentelor realizata de catre tehnicienii nostrii. Perioada de verificare o stabilim impreuna astfel incat sa fie optima pentru gama de echipamente vizate, de sezon si de preferintele dumneavoastra.

De asemenea sunt prevazute si un anumit numar de interventii la solicitare, astfel incat sa eliminam orice risc.

Acest sistem ii avantajeaza pe clientii care doresc sa tina costurile sub control pentru o perioada indelungata cu un efort minim si sa beneficieze permanent de utilaje perfect functionale.
revizii periodice

arrowRevizii periodice

Reviziile periodice au ca scop preintampinarea posibilelor defectiuni. Practic, este un sistem de mentenanta echipamente dar fara perioada contractuala care ii vizeaza in special pe clientii care nu doresc un contract pe o anumita perioada ci prefera sa tina singuri evidenta interventiilor, actionandu-se numai la solicitarea clientilor.